Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vaikuttavuuden suunnannäyttäjäksi?

Leadcons tarjoaa 2-3 yritykselle tai yhteisölle ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua yhteiskunnallisen vaikuttavuuden arvioinnin ja mallintamisen tutkimukseen keväällä 2019.

Tutkimus on osa Jonna Heliskosken väitöskirjatyötä ja se liittyy uudenlaisen yhteiskunnallisen vaikuttavuuden arviointimenetelmän testaamiseen. Menetelmä mahdollistaa yhteiskunnallisen vaikuttavuuden näkyväksi tekemisen ja hyödyntämisen positiivisen erottautumisen sekä kilpailuedun lähteenä. 

Tutkimuksen sisältö räätälöidään kunkin osallistujan tarpeita vastaavaksi. Sisällössä on mahdollisuus keskittyä myös Agenda 2030:n kestävän kehityksen tavoitteisiin (Sustainable Development Goals, SDGs).

Tutkimukseen voivat osallistua niin yritykset, julkishallinnon organisaatiot kuin järjestöt. Vaikuttavuuden arvioinnin lisäksi osallistujille tarjoutuu erinomainen mahdollisuus oman vaikuttavuusosaamisensa terävöittämiseen.  

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Jonna Heliskoskeen (jonna.heliskoski@leadcons.fi tai 040 165 8585) lisätietojen saamiseksi.